Selecteer een pagina

Wat is er voor nodig?

11 jul 2023

Als je denkt dat het makkelijk is om digitale foto’s online te verkopen, heb je het mis. Het gaat er tegenwoordig om om tijd en moeite te steken in je fotozaak. Dus
Vraag jezelf af of je hebt wat nodig is om je digitale foto’s online te verkopen.
Je moet er de tijd steken en je moet gepassioneerd blijven over wat je doet. want die passie, of het gebrek daaraan, komt naar voren in je foto’s. En tot slot moet je geduld kunnen opbrengen totdat je genoeg geleerd hebt om te weten welke foto’s zullen verkopen en welke niet.

Tijd

Hoeveel geld je verdient met je foto’s hangt af van hoeveel tijd je in je bedrijf investeert. Gemiddeld moet je dat je minstens vier uur per week werkt, en meer als je echt ambitieus bent. Vier uur is niets en het is het waard als je bedenkt dat je doet waar je van houdt.

Ben je creatief?

Dit is een hele belangrijke vraag. Je kunt duizend foto’s van je kat maken en het is  waarschijnlijk nog voor geen cent verkocht. Dat komt omdat katten al vaak door anderen gedaan zijn. Je moet  uit je comfortzone stappen en out of the box denken.
Neem je camera overal mee naartoe en kijk uit naar  een beeld dat schreeuwt: “Maak mijn foto!”. Dit kan een scherf  ijs dat aan een vuurtorenbrug hangt. Het kan een hond uit de buurt zijn
die een frisbee vangt, of het kan de manier zijn waarop de zonsondergang levendige kleuren over de verduisterde hemel laat spatten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *